Whatsapp Chat
Heb je een mededeling of vraag?
Ons team staat klaar om mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Familie- en vriendenweekend

Een uniek weekend met familie of vrienden

Een familieweekend organiseren of een vriendenweekend met een gouden randje? Bij Your Experience creëren wij samen met jou een bijzondere beleving die jullie groep altijd bij zal blijven. Geef jullie groepsweekend een unieke draai met één van onze belevingen of stel er zelf een samen.

  • Unieke beleving en activiteiten
  • Op prachtige locaties
  • Op maat gemaakte beleving
Samen zetten we een uniek groepsweekend neer.

in 3 stappen

Een uniek familie- of vriendenweekend start hier

Kies een activiteit ter inspiratie voor jullie vrienden- of familieweekend of vertel ons over jouw eigen idee
Samen werken we jouw idee uit
Beleef samen met vrienden en familie een bijzonder weekend

Activiteit tijdens familie- of vriendenweekend: Orbis

Stap tijdens jullie groepsweekend in het verhaal van ‘Orbis‘: een beleving die draait om een geheimzinnig collectief genaamd Orbis La Familie. Tijdens deze bijzondere bijeenkomsten wordt er altijd een mysterieus verhaal onthuld waarin jouw vrienden of familie een rol spelen. Het evenement wordt gehouden op een karakteristieke locatie, en iedereen kleedt zich in jaren 20-stijl. Je kunt deze bijzondere ervaring beleven op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, waar je geniet van een borrel, een diner en een feestelijke avond vol optredens en drankjes.

Groepsweekend met een verhaallijn: De Huismeester

Een andere activiteit die we aanraden is ‘De Huismeester‘. Dit draait om een beruchte zakenman genaamd Max Hagenhof, die verschillende grote villa’s en zelfs een kasteel beheert. Tijdens je verblijf in een van onze unieke verblijfplaatsen, ontdek je dat de wereld van Max vol intriges en duistere kanten is. Je wordt meegenomen in een spannend verhaal waarbij je het personeel moet helpen om de waarheid te ontdekken. De eerste dag staat volledig in het teken van de “real life game experience”, terwijl je op de tweede dag kunt ontspannen en genieten van activiteiten in de omgeving.

Het verraad van Wakkerdam, op bekend spel geïnspireerd

Geef je familie- of vriendenweekend een unieke draai middels ‘het verraad van Wakkerdam‘. Een interactief spel geïnspireerd op een welbekend kaartspel. Dit spel draait om bedrog en vertrouwen en is vergelijkbaar met de tv-show waarbij ze op zoek gaan naar de mol, of de verrader. Het is een uitdagende activiteit waarbij iedereen op het puntje van hun stoel zal zitten. Het spel kan op veel verschillende locaties worden gespeeld en kan worden aangepast aan de wensen van de groep.

Samen zetten we een uniek groepsweekend neer.

Neem direct contact op

Whatsapp Chat
Heb je een mededeling of vraag?
Ons team staat klaar om mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Of vul onderstaand formulier in…