Whatsapp Chat
Heb je een mededeling of vraag?
Ons team staat klaar om mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Bedrijfsuitje

Uniek bedrijfsuitje organiseren – creëer jouw eigen beleving

Bij Your Experience ben je aan het juiste adres voor een uniek bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor één dag of een bedrijfsuitje met overnachting, samen met jou gaan we een onvergetelijke beleving te creëren.

Samen zetten we een uniek bedrijfsuitje neer. Neem contact op!

In 3 stappen

Jouw bedrijfsuitje start hier

Kies een activiteit ter inspiratie voor jullie bedrijfsuitje of vertel ons over jouw eigen idee
Samen werken we jouw idee uit
Beleef samen met collega’s een unieke dag

Een unieke ervaring met collega’s

Bij Your Experience is alles mogelijk en denken we graag met je mee om het bedrijfsuitje tot een succes te maken. Bekijk voorbeelden van belevingen of neem contact op om een onvergetelijke ervaring op te zetten.

Bedrijfsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje met overnachting is een uitstekende manier om het team te verbinden en een band op te bouwen. We bieden verschillende arrangementen waarbij je kunt geheel verzorgd kunt overnachten op een unieke locatie en genieten van een bijzondere ervaring. “Het verraad van Wakkerdam” en “De Huismeester” zijn inclusief overnachting te bespreken. Zo wordt het bedrijfsuitje niet alleen een leuke ervaring, maar ook een waardevol moment om de band met collega’s te versterken.

Bedrijfsuitje activiteiten

Naast een bedrijfsuitje met overnachting zijn er ook vele andere activiteiten die Your Experience kan organiseren voor een origineel bedrijfsuitje, zoals “Orbis”. Een diner beleving waarbij de hele groep actief mee kan doen. Stap in het verhaal van Orbis, geheel in jaren ’20 stijl. Een mysterieuze beleving in een imponerend kasteel. Een verhaal wat jij tijdens de avond mag gaan ontrafelen. Het is aan jou als bezoeker om erachter te komen wat er zich afspeelt en in de loop van de avond zal je dan steeds meer geheimen ontdekken.

Of denk aan bijvoorbeeld een moordspel. Bij een moordspel gaan jij en je collega’s samen op zoek naar de dader van een moord. Tijdens het spel wordt er gebruik gemaakt van acteurs en levensechte decors, waardoor het spel zeer realistisch aanvoelt. Het moordspel is niet alleen spannend en uitdagend, maar ook een leuke manier om samen te werken en elkaar beter te leren kennen. Ook een moordspel met collega’s kunnen wij op maat maken voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Samen zetten we een uniek bedrijfsuitje neer. Neem contact op!

Neem direct contact op

Whatsapp Chat
Heb je een mededeling of vraag?
Ons team staat klaar om mee te denken en al je vragen te beantwoorden.

Of vul onderstaand formulier in…